Kerst in zicht!

10 december 2015

En zo zijn we ineens alweer bijna bij het nieuwe jaar aangekomen!

Waar 2013 en 2014 ons een vliegende start gaven, is 2015 het jaar van groei geweest.
Eerst de verhuizing naar creatieve broedplaats Druk en sinds deze zomer het aftasten van een nieuwe samenwerking. En dat is goed bevallen!
Per 1 januari 2016 (maar dus eigenlijk ‘stiekem’ nu al) staat oprichtster Ellen Vesters niet meer alleen aan het roer van Urlaub, maar wordt zij geholpen door Marjolein van Alfen, van Dial M.

 

DialM nieuwe partner bij Urlaub

 

“Ik ben Marjolein en ik ben dit jaar begonnen met mijn bedrijf Dial M. Ik ondersteun creatieve ondernemers met de zakelijke kant van het ondernemen. Toen Ellen me vroeg om partner te worden bij Urlaub had ze daar weinig overredingskracht voor nodig. Ik heb heel veel zin om een bijdrage te leveren aan de groei van Urlaub!”

Op bovenstaande foto is Marjolein te zien als mede-reisleidster bij onze Kweekkas serie. Ze zal oa binnen dit programma Ellens rol overnemen.

 

Een nieuwe partner en een nieuw jaar brengen natuurlijk ook een frisse wind met zich mee. Zo komt er dankzij oud-stagiaire Chantal Sohilait van CISO Design een geweldige nieuwe website aan (mèt natuurlijk weer een aantal nieuwe workshops!).
Voor deze website zijn wij nog op zoek reviews van onze klanten. Dus bij deze een verzoekje: zou je een paar regels voor ons willen schrijven over een workshop of cursus die je gevolgd hebt? Mail dit dan naar info@immerurlaub.nl en we plaatsen je tekst met (alleen) je voornaam erbij op de nieuwe site. DANK! ♥

Speciaal voor de feestdagen hebben we op herhaald verzoek nu ook kadobonnen aan onze webshop toegevoegd. Ben je op zoek naar een origineel kado? Je wilt graag een workshop geven, maar komt er niet uit welke? Je kunt vanaf nu kiezen voor een kadobon van 15, 25 of 50Euro en de keuze voor een workshop of cursus aan de ontvanger zelf laten.

kerstwens urlaub creatieve workshops en cursussen in utrecht

 

Heeeele fijne feestdagen allemaal.
Wij plannen grondig door om jullie hopelijk net voor de kerst weer te kunnen verrassen met een mooi nieuw programma!

Tschüss!

BIS URLAUB

sokkentheater door manon de beer cursus prentenboeken illustreren bij immer urlaub in utrecht