Nieuwe website online!

25 december 2016

EINDELIJK IS HIJ ER DAN!  

Sjongejongejongejonge, wat was het een klus!

Al een dikke anderhalf jaar geleden kwam onze topstagiaire Chantal Sohilait, van grafisch bureau CISO Design, met een indrukwekkend ontwerp voor een nieuwe website. Sindsdien konden de Urlaub dames de oude site niet meer bekijken zonder een bitterzoet gevoel.

Het verlangen om die mooie nieuwe site realiteit te maken ging groeien en dus werd webwonder Bas Verweij maar weer eens aan de mouw getrokken om ons te helpen met bouwen.

Nog een dik half jaar zweten later is het eindelijk zo ver. Er moeten nog wat puntjes op de i, maar we hebben besloten dat hij de lucht in mag. We knallen bijna uit elkaar van trots en kunnen niet langer wachten. Aan jullie de eer om het eerste rondje te gaan maken! KIJK, LEES, KLIK en laat ons weten wat je ervan vindt! Wat vind je mooi, wat kan beter?

Nog leuker: je mag gaan rondsnuffelen in ons nieuwe programma! Als trouw nieuwsbrieflezer ben je natuurlijk als eerste op de hoogte. Moeite met kiezen? Beslissen was dankzij het ontwerp van Chantal nog nooit zo leuk. Ga snel naar onze gloednieuwe beslisboom.

Enne… namens het team van bouwers: een heeeeele fijne kerst  en welterusten.

Wir sind efkes kaput ;).

https://youtu.be/UOXH202vWBU<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>

Urlaub op Creative Life 2018

Op 22, 23 en 24 maart ben je van harte welkom bij ons Urlaub workshophuis tijdens Creative Life in de Werkspoorkathedraal. Schrijf je voor onze workshops in door een mail te sturen naar info@immerurlaub.nl o.v.v. je naam, de workshop en de tijd.
Marjolein van Alfen Ellen Vesters Lennart Wolfert Loes van Oosten Manon Bijkerk docenten bij Urlaub creatieve workshops en cursussen in Utrecht

Hatsa! Urlaub gaat als creatief collectief door het leven!

Tijd voor een nieuwe stap! Urlaub gaat door als creatief collectief. Bestaande uit vijf professionals uit de creatieve sector, met ieder een eigen stijl en expertise waardoor we je alle verschillende facetten van het illustratievak kunnen leren.

Oh la la! We gaan naar Marseille!

Onze Marjolein heeft twee passies - creatief ondernemerschap stimuleren en haar droomstad Marseille - bij elkaar gevoegd in een nieuw groots plan. Samen met creatief coach Femke Veltkamp heeft ze een fantastische creatieve focus tour opgezet.