Terug van Urlaub

3 september 2016

Heb jij ook zo’n fijne zomer gehad? Wat hebben we nog een paar heerlijke dagen kado gekregen, he?!
Zongebruind zijn we toch maar weer achter de computer gekropen om na de fijne summer school periode jullie ook weer een mooi herfstprogramma voor te kunnen schotelen.
Het duurde even dit keer, gezien alle energie die gestoken werd in het produceren van nieuwe baby’s. Dat maakt ook dat de nieuwe site nog even op zich laat wachten, maar we beloven dat dit niet te lang meer zal duren en dat het heel gaaf gaat worden.
Voor nu ander leuk nieuws: we gaan uitbreiden naar twee nieuwe locaties!
Urlaub zou Urlaub niet zijn als we ook niet eens op ‘vakantie’ gingen naar andere plekken. Daarom gaan we uitbreiden met een locatie bij onze inspirerende collega’s van de Vechtclub XL en naar de workshopkas in de Snorfabriek.

Creatieve workshops en cursussen door Urlaub bij Vechtclub XL in Utrecht

Vechtclub XL door PatrickStoop.nl

Creatieve workshops en cursussen door Urlaub bij de Snorfabriek in Utrecht

de Snorfabriek

Urlaub = im Urlaub

/
Van 23 december t/m 8 januari zijn wij gesloten. Iedereen heerlijke dagen en alvast een fantastische guten Rutsch gewenst! Per 9 januari zijn we er weer met nieuwe producten en nieuwe workshopdata!

Weihnachten @ Urlaub

/
Volle Möhre!!! Zondag 15 december geeft Urlaub een kerstfeestje! Nu de donkere decemberdagen hun intrede doen, is het de hoogste tijd voor wat luchtig vermaak, samen met de fijne collega's van Totem!

Kalender November

/
Al onze workshops zijn los van elkaar te volgen en geschikt voor zowel beginners als meer ervaren creatieven!