Duik jij op in onze expo?

Tadaaaa: Sanne!

We zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst: een heuse officemanager!

Sanne van Huissteden helpt ons één dag in de week met het verwerken van alle bestellingen en zal regelmatig leuke Urlaub momenten met je delen via onze sociale media.

Sanne is nog op zoek naar een leuke baan, het liefst één waar wordt gewerkt aan iets moois, creatiefs óf iets dat bijdraagt aan de maatschappij. Ze heeft ervaring met online marketing, maar ook met festivalorganisatie. Wij kunnen je vertellen dat ze ook nog eens van aanpakken weet. Als we konden, zouden we haar een full time positie aanbieden.

Een gouden tip voor Sanne levert je een dikke korting op bij Urlaub, dus mail ons als je iets weet!

Sanne van Huissteden office manager Urlaub creatieve workshops en cursussen in Utrecht

(op de foto van links naar rechts: Marjolein, Sanne en Ellen – en laten we mascotte Günther vooral niet vergeten)

Nieuwe website online!

EINDELIJK IS HIJ ER DAN!  

Sjongejongejongejonge, wat was het een klus!

Al een dikke anderhalf jaar geleden kwam onze topstagiaire Chantal Sohilait, van grafisch bureau CISO Design, met een indrukwekkend ontwerp voor een nieuwe website. Sindsdien konden de Urlaub dames de oude site niet meer bekijken zonder een bitterzoet gevoel.

Het verlangen om die mooie nieuwe site realiteit te maken ging groeien en dus werd webwonder Bas Verweij maar weer eens aan de mouw getrokken om ons te helpen met bouwen.

Nog een dik half jaar zweten later is het eindelijk zo ver. Er moeten nog wat puntjes op de i, maar we hebben besloten dat hij de lucht in mag. We knallen bijna uit elkaar van trots en kunnen niet langer wachten. Aan jullie de eer om het eerste rondje te gaan maken! KIJK, LEES, KLIK en laat ons weten wat je ervan vindt! Wat vind je mooi, wat kan beter?

Nog leuker: je mag gaan rondsnuffelen in ons nieuwe programma! Als trouw nieuwsbrieflezer ben je natuurlijk als eerste op de hoogte. Moeite met kiezen? Beslissen was dankzij het ontwerp van Chantal nog nooit zo leuk. Ga snel naar onze gloednieuwe beslisboom.

Enne… namens het team van bouwers: een heeeeele fijne kerst ✨🌲✨ en welterusten.

Wir sind efkes kaput ;).