Een decennium Urlaub…

15 december 2022

Oeh mensen, wat is er ontzettend veel gebeurd in deze tien jaar. Voordat we de deuren sluiten, blikt oprichtster Ellen nog graag met jullie terug en willen we heel graag iedereen bedanken die heeft geholpen om van Urlaub zo’n succes te maken:

ELLEN: 

Urlaub is een bedrijf waar ik ontzettend hard voor heb gewerkt, altijd in heb geloofd (zelfs toen een klant dacht dat we url aub heetten ;)) en mijn hele ziel en zaligheid in heb gelegd.
Het is moeilijk afscheid nemen van iets waar je zo van houdt, maar ik voel ook dat er na tien jaar ruimte nodig is voor iets nieuws. Het is een fantastische (werk)’vakantie’ geweest en nu ga ik verder naar de volgende fase, waar ik velen van jullie weer hoop tegen te komen.
Als ik de geweldige tijd die ik heb gehad ergens aan te danken heb, was het jou: trouwe klant van Urlaub! Bedankt voor al die jaren dat je hier mee hebt gelezen, bij ons langskwam en voor al het enthousiasme dat er keer op keer was als we weer nieuwe wilde plannen lanceerden. Namens ons allemaal kan ik zeggen dat wij hopen jullie geïnspireerd te hebben. Wij zijn vooral ook steeds weer opnieuw verrast en geïnspireerd door jullie! <3

Tenslotte nog even mijmerend terug naar het begin van alles: de opening van de concept store in 2013…


URLAUB
from marieke wijnen on Vimeo.

(Nogmaals dank aan filmmaakster Marieke Wijnen ♥ voor de prachtige video, en niet te vergeten Saint Helena Dove voor het gebruik van haar prachtige nummer Amethyst)

sokkentheater door manon de beer cursus prentenboeken illustreren bij immer urlaub in utrecht