Wereldboekendag

Deze vreemde Coronatijden doen wat met ons. We worden er stil van. Sommigen van ons werken harder en meer gefocust dan voorheen, sommigen van ons hebben moeite om alle ballen in de lucht te houden. Allemaal voelen we de behoefte om te vieren wat we hebben.

Eenmalige Q&A en Workshop met Illustrator Petr Horacek!

Speciaal voor onze trouwe fans even een berichtje tussendoor om jullie te vertellen dat we volgende week in samenwerking met Lemniscaat en Boekwijzer.com een extra ingelaste Special Prentenboeken mogen aanbieden: in gesprek en tekenen met schrijfster Joyce Dunbar en illustrator Petr Horacek.

We stonden in de JAN!

Misschien had je ons al gespot in het juni nummer van JAN Magazine?
Wij zijn al jaren fan van Aaf Brandt Corstius en voelen ons zeer vereerd met haar stuk over onze cursus Prentenboeken Illustreren door Ellen Vesters en de zeer succesvolle masterclass Stripdagboek Tekenen door Maaike Hartjes.

In het zonnetje

Jaaaa, lente! Op de fiets naar ons pand worden we toegezongen door de vogels en onze workshopkas is zich alweer lekker aan het opwarmen ;).

Wat wil jij in 2019 gaan leren?

Klik op de beslisboom en volg de stappen om je naar de wondere wereld van ons nieuwe cursusprogramma te laten leiden!

Houd je vakantiegevoel nog even vast met Urlaub!

Heb jij dat ook dat je denkt dat na 1 januari de winter al op zijn retour is? Maar dat het dan nog eindeloos duurt voordat het lekker weer is? Laat het nou in onze kas altijd behaaglijk zijn met geurende koffie en thee om je aan te warmen en belangrijker nog: ongeduldig wiebelende docenten die staan te popelen om je iets nieuws te leren.