Nieuwe illustratiecursussen!

10 september 2016

Naast de twee nieuwe locaties zijn er ook wat fijne nieuwe cursussen en workshops bijgekomen.
We starten het seizoen met maar liefst twee nieuwe illustratiecursussen van reisleiders Ellen Vesters en Femke Veltkamp.

Je kunt de foto albums van al onze workshops en cursussen bekijken op onze Facebookpagina.

BASISCURSUS PRENTENBOEKEN ILLUSTREREN
NIEUW sept – dec 2016
In deze introductiecursus verhalen illustreren ga je onderzoeken hoe je zo goed mogelijk een verhaal kunt vertellen met illustraties. Elke week zal een ander onderdeel van het illustreren van een verhaal centraal staan: onder andere karakterontwikkeling, opbouw van spanning, maar ook een middag werken aan het maken van een eigen miniboekje.

ILLUSTRATIEVE ONTDEKKINGSTOCHT
NIEUW okt 2016
Leer technieken om vrij, kundig en met zelfvertrouwen te tekenen. Tijdens deze vier weken durende reis ga je tekenen, véél tekenen en maken. Je proeft van verschillende werkwijzen, ontdekt diverse technieken en nieuwe materialen. Je reist weg van de gebaande paden, om inspiratie te vinden en de vrijheid te voelen om te experimenteren.

Urlaub op Creative Life 2018

Op 22, 23 en 24 maart ben je van harte welkom bij ons Urlaub workshophuis tijdens Creative Life in de Werkspoorkathedraal. Schrijf je voor onze workshops in door een mail te sturen naar info@immerurlaub.nl o.v.v. je naam, de workshop en de tijd.
Marjolein van Alfen Ellen Vesters Lennart Wolfert Loes van Oosten Manon Bijkerk docenten bij Urlaub creatieve workshops en cursussen in Utrecht

Hatsa! Urlaub gaat als creatief collectief door het leven!

Tijd voor een nieuwe stap! Urlaub gaat door als creatief collectief. Bestaande uit vijf professionals uit de creatieve sector, met ieder een eigen stijl en expertise waardoor we je alle verschillende facetten van het illustratievak kunnen leren.

Oh la la! We gaan naar Marseille!

Onze Marjolein heeft twee passies - creatief ondernemerschap stimuleren en haar droomstad Marseille - bij elkaar gevoegd in een nieuw groots plan. Samen met creatief coach Femke Veltkamp heeft ze een fantastische creatieve focus tour opgezet.