Nieuwe illustratiecursussen!

10 september 2016

Naast de twee nieuwe locaties zijn er ook wat fijne nieuwe cursussen en workshops bijgekomen.
We starten het seizoen met maar liefst twee nieuwe illustratiecursussen van reisleiders Ellen Vesters en Femke Veltkamp.

Je kunt de foto albums van al onze workshops en cursussen bekijken op onze Facebookpagina.

BASISCURSUS PRENTENBOEKEN ILLUSTREREN
NIEUW sept – dec 2016
In deze introductiecursus verhalen illustreren ga je onderzoeken hoe je zo goed mogelijk een verhaal kunt vertellen met illustraties. Elke week zal een ander onderdeel van het illustreren van een verhaal centraal staan: onder andere karakterontwikkeling, opbouw van spanning, maar ook een middag werken aan het maken van een eigen miniboekje.

ILLUSTRATIEVE ONTDEKKINGSTOCHT
NIEUW okt 2016
Leer technieken om vrij, kundig en met zelfvertrouwen te tekenen. Tijdens deze vier weken durende reis ga je tekenen, véél tekenen en maken. Je proeft van verschillende werkwijzen, ontdekt diverse technieken en nieuwe materialen. Je reist weg van de gebaande paden, om inspiratie te vinden en de vrijheid te voelen om te experimenteren.

sokkentheater door manon de beer cursus prentenboeken illustreren bij immer urlaub in utrecht

Kinderboekenweek 2020

YES, het is Kinderboekenweek, Urlaubers. Natuurlijk is dit hèt moment om onze nieuwe brochure van de vervolgcursus Prentenboeken Illustreren met jullie te delen.

Wat doen wij nu eigenlijk naast Urlaub?

Mocht je je afvragen waar wij Urlaubers nog meer mee bezig zijn geweest de afgelopen maanden, naast een beetje zoomen met elkaar? Hier een overzichtje van onze persoonlijke successen ;-)
manon bijkerk cursus procreate illustreren bij immer urlaub in utrecht

Het 2020 herfst/winteraanbod staat nu online!

Met het vinden van ruimere workshoplocaties in de Havenloods en de Voorkamer zijn we helemaal klaar om het nieuwe cursusaanbod voor het herfstseizoen te lanceren: whooop whoooop!