Het 2020 herfst/winteraanbod staat nu online!

16 juli 2020

Met het vinden van ruimere workshoplocaties in de Havenloods en de Voorkamer zijn we helemaal klaar om het nieuwe cursusaanbod voor het herfstseizoen te lanceren: whooop whoooop!
Hieronder lichten we een aantal juweeltjes voor je uit.

NIEUW: Een ‘Kickstart Creatief Ondernemen’ traject!

Lennart en Marjolein hebben er de laatste maanden veel tijd in gestoken om van onze tweedaagse kickstart een maandenlang traject te maken. In dit traject van november 2020 tot februari 2021 helpen we startende creatieve ondernemers in beweging te komen, dromen te concretiseren en beren op de weg neer te sabelen.
We geven wekelijks opdrachten om je als ondernemer te ontwikkelen, de plannen voor je onderneming uit te werken èn in te plannen zodat je een vliegende start kan maken. We eindigen het traject met een workshop waarin je jezelf leert presenteren.
Alle info vind je HIER. Er zijn nu al nog maar twee plekken beschikbaar!
De eerste keer dat we deze nieuwe versie aanbieden, doen we dat met fikse korting. De volgende keer zal dit traject voor normaal tarief online staan.

Summer School
Procreate Illustrative Flow

Procreate is een fijne app waarmee jij bíjna zo kan tekenen als met pen op papier. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat fantastisch is, maar daardoor kan beginnen ook overweldigend zijn.

Leer in deze workshop alle ins en outs die je moet weten over deze app.
Je leert over brushes, lagen opbouwen, structuur creëren en zelfs hoe je kan animeren in de app!
Manon benadert Procreate op een organische manier en zal je helpen om digitaal tekenen zo intuïtief mogelijk te maken.

Deze cursus is voor beginners en voor mensen die iets bekender zijn met het programma. Samen lopen we de basis langs om daarna meer persoonlijk te werk te gaan zodat iedereen het maximale uit de cursus kan halen.

sokkentheater door manon de beer cursus prentenboeken illustreren bij immer urlaub in utrecht
manon bijkerk cursus procreate illustreren bij immer urlaub in utrecht