Houd je vakantiegevoel nog even vast met Urlaub!

19 september 2018

Nieuw jaar coming: welke nieuwe skills ga jij leren?

Heb jij dat ook dat je denkt dat na 1 januari de winter al op zijn retour is?
Maar dat het dan nog eindeloos duurt voordat het lekker weer is?
Binnen cocoonen is heerlijk natuurlijk, maar een goede reden om je toch die deur uit te slepen naar inspirerende warme oorden is ook verfrissend.
Laat het nou in onze kas altijd behaaglijk zijn met geurende koffie en thee om je aan te warmen en belangrijker nog: ongeduldig wiebelende docenten (zoals het filmpje in onze nieuwsbrief) die staan te popelen om je iets nieuws te leren.

Reisleidster Ellen staat nu al te trappelen.
Na haar zwangerschapsverlof (baby Loren is een engeltje) kan ze niet wachten om weer aan de slag te gaan.
In plaats van één cursus heeft ze maar gelijk twee cursussen Prentenboeken illustreren ingepland: een ochtend en een middagvariant.

Loes heeft intussen ook niet stil gezeten. Met bloed, zweet en tranen heeft ze haar behanglijn gelanceerd en wat zijn we trots! Daarnaast heeft ze ook nog tijd gevonden om een nieuwe workshop Illustratie experiment vorm te geven!

Reisleiders Lennart en Marjolein gaven eerder dit jaar al het goede voorbeeld als ondernemers op weg naar world domination met hun Kickstart programma in Gent. Dit beviel zo goed dat Antwerpen nu ook op de planning staat! Ben jij één van onze Vlaamse fans en droom je van een eigen ondernemening? Klik dan door naar de Antwerpse Kickstart creatief ondernemen.

Tenslotte nog een verzoek!
Hou je van handletteren en wil je meer leren? Lennart is bezig met het ontwikkelen van een cursus handletteren voor gevorderden met veel aandacht voor grafisch ontwerp. Om dit goed aan te laten sluiten bij jou zijn we benieuwd naar wat jij graag wil leren.
Zou je hier een paar vragen voor ons willen beantwoorden?
Dank!

sokkentheater door manon de beer cursus prentenboeken illustreren bij immer urlaub in utrecht
manon bijkerk cursus procreate illustreren bij immer urlaub in utrecht